En dryg vecka i frihet

Jag sitter här söndag, en dryg vecka efter att jag lämnade fängelsevärlden. Det har varit en hektisk vecka, men väldigt, väldigt rolig. Media har skrivit en hel del om mig, tyvärr inte som jag hade planerat det. Jag gav en exklusiv intervju, men den förvreds av andra medier. Men, men, så blir det ibland. Det är bara att vara pragmatisk, det jag inte kan påverka, är inget som jag ska ägna någon tankeverksamhet på.

Sammanfattning av denna vecka:

 • Minimuck från anstalten Asptuna
 • Jobbat hos Magasinet Para§raf
 • Inspelning och klippning av min, Ninas och Henkes podcast “Fängslad”
 • Träning
 • Underbara samtal med min tjej
 • Umgänge med vänner
 • Affärssamtal och möten
 • En massa privata telefonsamtal
 • Mediala framträdanden
 • Iordningställande av mitt rum
 • Ansökt om körkortstillstånd
 • Och mycket, mycket mer

 

Sitter och jobbar på redaktionen

 

Jobb med podcasten, min gode vän/podcastkollega och författarpartner Henke

 

Första gympasset. Körde tillsammans med Nina; min goda vän/podcastkollega/chef på Magasinet Para§raf