2019 – i år friges jag

Den 29 september i år lämnar jag efter 20 år Kriminalvårdens värld. Även om jag kommer vara under övervakning i ett år, så är jag villkorligt frigiven och inte begränsad av vanliga restriktioner. Förutom regelbundna möten med min frivårdsinspektör så får jag röra mig fritt och kan resa utomlands.

Under de sista tre månaderna av 2018 var jag utanför anstaltens rigida värld, boende i halvvägshus, ytterligare nio månader av utsluss återstår. Dessa tre månader har varit så hektiska och fulla av engagemang att jag behövt prioritera om mycket av mina planer. Jag har bland annat inte hunnit skriva här på bloggen i den omfattning jag velat. Men nu har jag lärt mig säga nej i större omfattning, det gäller att prioritera. Vad är viktig för mig och mina närmaste? Livet är som en berg- och dalbana, men jag har fruktansvärt roligt, även om jag ofta går lägger mig för sent och går upp alldeles för tidigt. Att vara fri och kunna skapa en framtid är fantastiskt på alla sätt och vis.

Tycker ni att jag skriver för sällan här på bloggen så följ mig i sociala medier: